Vse kategorije

20

November

ePostar.net e-mail sms marketing popolna spletna ePisarna

ePostar

4 ocena 41 glasov

ePostar.net vam nudi popolnoma brezplačno orodje za SMS, E-MAIL in FAX marketing. Z mesečno uporabo sistema ePostar.net je bilo do sedaj poslanih v 4 letih kar 116 milijonov sporočil po celem svetu.  Predvsem so to države Slovenija, Hrvaška, Srbija, ZDA, Italija, Francija. V zadnjih letih se je povečalo tudi več storitev na podobnost imena naše spletne domene ePostar.net, ki pa so po naših podatkih uporabnikov pogrešali funkcije, ki jih naša aplikacija nudi.


ePostar.net omogoča napredne dodatne funkcije za uporabnika, ki jih potrebuje v današnjem času za storitev mobilnega marketinga 

SMS obveščanje na vaš mobilni telefon ob prejetem E-mail sporočilu. 

Kriptirani 512 bitni sistem  za shranjevanje vaših dokumentov (spletni disk 6GB) 

SMS obvestila o vaših koledarskih vpisih in vaših nalogah prejemajte direktno na vaš mobilni telefon 

Pošiljanje FAX, SMS, E-MAIL sporočil kamorkoli po svetu je brezplačno in zanesljivo dostavljeno

Dodatni e-mail naslovi "alias e-mail imena" po vaši izbiri

Lastni ID pošiljanje vašh e-mail, fax in sms sporočil

...

 

Statistika poslanih E-MAIL, SMS in FAX sporočil:

102 milijonov e-mail sporočil (statistika do 18 novembra 2013)

37.000 tisoč FAX sporočil (statistika do 18 novembra 2013)

68.000 tisoč SMS sporočil (statistika do 18 novembra 2013)



Poudarimo lahko tudi, da lahko preko ePostar.net aplikacije pošljete SMS sporočilo od 320 do 650 znakov na en SMS. Brezplačno in zanesljivo po vsem svetu. Prav tako imate na voljo v uporabniškem računu Windows in Mac APP aplikacijo, ki si jo lahko namestite na vaš namizni računalnik ali prenosno napravo in tako lahko hitro enostavno pošljete E-MAIL, SMS ali FAX sporočila iz vašega namizja!

ePostar.net vam nudi tudi promoviranje vaših kampanij preko pošiljanja SMS in E-mail sporočil v grafični podobi, kjer si lahko po svoje uredite vaše predloge za večji odziv in unikatno podobo vašega podjetja ali posameznika za obveščanje vaših strank.

V kolikor imate vprašanja glede ePostar.net storitve, e-mail, sms in fax marketinga ali API SMS, E-MAIL ali FAX aplikacije, za integracijo v vašo spletno stran nas enostavno pokličite na telefon 031 431 609 ali nam pišite preko spletnega obrazca. Podpora za stranke.

Kitajski vrt trgovina

Januar 13, 2014
14:23
Pozdravljeni. Storitev epoštar.net uporabljamo že od samega začetka in smo zelo zadovoljni.
 

Matjaž

December 16, 2013
22:17
Pozdravljeni! Storitev je ena A! Vse kar rabimo za poslovne vsakdanje online obveznosti za pošiljanje sms sporočil strankam pri naročilih, opravilih in tudi pri uporabi faxiranja FAX sporočil našim dobaviteljem. Vso srečo na nadaljni poti! Matjaž Chuty's d.o.o.
 

Mateja Omejc

November 23, 2013
19:58
Pozdrav celotni ekipi ePostar.net. Uporabljam sama vašo namizno aplikacijo ePostar za hitro preverjanje e-mail sporočil in za pošiljanje sms, fax sporočil! Deluje perfektno in sem zelo zadovoljna uporabnica vašega sistema. Mateja.